> Leerbaan deuren- en ramenmonteur

Leerbaan deuren- en ramenmonteur

Basisinformatie

Type traject: 
Leerbaan
Functieomschrijving: 

Leerbaan deuren- en ramenmonteur

Regio midden en zuid Nederland, 32-40 uur per week

Goed sluitende ramen en deuren zijn een gemak in het gebruik. Ben jij sterk genoeg en werk je waterpas? Dan ligt hier je nieuwe uitdaging!

Over het bedrijf

Bij dit Groesbeekse bedrijf hebben ze al jaren ervaring met het plaatsen, afhangen en onderhouden van deuren en ramen. Er werkt een klein team dagelijks aan de toegang en uitgang van huizen, aanbouwen en omliggende gebouwen.

Wat houdt het werk in?

De werkgever is een gedreven vakspecialist die graag een nieuwe leerling wil opleiden door deze mee te laten werken in zijn projecten. Vanuit dit bedrijf gaat het team zowel naar renovatieprojecten als naar nieuwbouw. Daarnaast verlenen zij service aan klanten; dat houdt in dat zij eventuele klachten nalopen en oplossingen bieden als een deur of raam niet naar behoren werkt of als er schade is en de deur of het raam vervangen moet worden.

Doordat de afstanden variëren, het meest in het midden en zuiden van Nederland, is er dagelijks ook reistijd bij. Je gaat in een bedrijfsbus met enkele andere collega’s onderweg naar de opdrachten.

Wat bieden zij jou?

De eerste maand(en) ga je met het team mee. Zo leer je de basiskennis van het afhangen van deuren en ramen en krijg je het werk onder de knie. Je wordt in de gelegenheid gesteld om veel ervaring op te doen als deurenmonteur doordat je samenwerkt met ervaren monteurs. Als het goed gaat en je hebt het in de vingers, brengt de werkgever je onder bij één van zijn samenwerkingspartners. Daar kun je je verder ontwikkelen tot een veelzijdige vakkracht.

Deze functie vraagt van jou:

  • Ervaring in de bouw of techniek (bijv. timmeren)
  • Een positieve werkhouding
  • Leergierig en verantwoordelijk
  • Voldoende kennis van de Nederlandse taal
  • Eigen vervoer om naar de werkplek te komen
  • Evt. een rijbewijs, maar dit is niet verplicht

Zijn dit jouw kwaliteiten? Reageer dan snel!

Klik hier om te solliciteren en voeg je motivatie en cv toe.
​Je sollicitatie wordt automatisch doorgestuurd naar de contactpersoon van de vacature.
Situatie van doelgroep: 
Werkend
Scholier
Voortijdig schoolverlater
AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW)
Participatiewet
WW
NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)
Starter