> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
UWV werken aan perspectief
Landelijk nieuws

Een scholingsvoucher voor werkzoekende vanuit de langdurige zorg is een tijdelijke subsidie. Deze subsidie loopt tot uiterlijk 31 december 2017. Na 31 december2017 is het dus niet meer mogelijk om de scholingsvoucher langdurige zorg aan te vragen.

11-12-2017 | Lees meer
Landelijk nieuws

Ruim 25.000 werkenden die 45 jaar of ouder zijn, kunnen zich aanmelden voor een Ontwikkeladvies. Met dit persoonlijke loopbaanadvies krijgen ze een beeld van hun situatie op de arbeidsmarkt. Vervolgens kunnen ze met een loopbaancoach bepalen welke stappen ze kunnen nemen om gezond en werkend de pensioenleeftijd te bereiken.

07-12-2017 | Lees meer
MBO Raad
Landelijk nieuws

Opnieuw openden vandaag verschillende media met nieuws over tekorten op de arbeidsmarkt. Aanleiding: het vandaag gelanceerde ROA-rapport ‘De arbeidsmarkt naar opleiding en beroep tot 2022’. Ton Heerts, voorzitter MBO Raad: “De dagelijkse aandacht in de media voor arbeidsmarktvraagstukken onderstreept het belang van een breed nationaal pact van onderwijs, werkgevers in de verschillende sectoren en de overheid.

06-12-2017 | Lees meer
Rijksoverheid
Landelijk nieuws

Per 1 augustus 2017 zijn de regels voor het aanmelden voor het mbo veranderd. Studenten die een mbo-opleiding willen volgen, moeten zich uiterlijk op 1 april hebben aangemeld. Alleen dan hebben ze recht op toelating voor de opleiding van hun keuze. 

06-12-2017 | Lees meer
Beroepsonderwijs bedrijfsleven
Landelijk nieuws

Een waardevol hbo-diploma in slechts twee jaar tijd, een mix van mbo- en hbo-docenten en twee derde praktijk – geen wonder dat de piepjonge opleiding Associate degree een doorslaand succes is.

06-12-2017 | Lees meer

Pagina's