> Taxichauffeur leerlingenvervoer

Taxichauffeur leerlingenvervoer

Basisinformatie

Type traject: 
Interne opleiding
Functieomschrijving: 

Klantvriendelijk, veilig en met het juiste gevoel voor verantwoordelijkheid mensen door het verkeer van a naar b brengen, dat is wat je gaat doen als taxichauffeur. Nog niet de juiste papieren hiervoor? Kom het diploma behalen!

Het werk na de opleiding betreft nu in eerste instantie Chauffeur leerlingenvervoer. Zo gewenst is op termijn evt. ook aanvulling van uren mogelijk als Chauffeur zorgvervoer, maar dat is nog afhankelijk aan de Corona-ontwikkelingen.

Over het bedrijf

Voor diverse taxi- en groepsvervoerders in de regio leidt deze partij kandidaten in korte tijd op, die daarna door hen worden bemiddeld naar een passende werkplek.

Wat houdt het werk in?

Als chauffeur in het leerlingenvervoer zorg je ervoor dat de leerlingen (met een lichamelijke/verstandelijke beperking) in jouw voertuig op een veilige en verantwoordelijke manier naar speciaal onderwijs worden gebracht. Daarnaast zorg je voor een duidelijke communicatie met ouders/verzorgers, school en de planners. Het is namelijk belangrijk dat er zo veel mogelijk structuur en regelmaat geboden wordt aan deze kwetsbare doelgroep.

Wat bieden zij jou?

Van maandag t/m vrijdag breng je jouw vaste groep leerlingen in de ochtenden van huis naar school of naar de dagbesteding en in de middagen weer naar huis. De werktijden zijn globaal tussen 07.00 en 09.30 uur en tussen 14.30 en 17.00 uur. Afhankelijk van de vaste route die je rijdt, werk je gemiddeld 15 tot 20 uur per week (bij leerlingenvervoer ben je in de schoolvakanties vrij).

Deze functie vereist:

  • Je bent minimaal 1 jaar in het bezit van een rijbewijs B met aantoonbare rijervaring
  • Je bent beschikbaar op de bovengenoemde werkdagen en –tijden
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent sociaal en dienstverlenend ingesteld
  • Je bent stressbestendig (in het verkeer en tijdens de rit)
  • Je bent een zelfstandig persoon
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen

De kandidaten die wij zoeken, hebben een goede motivatie en zijn in staat om het vak vlot te leren, met name de stratenkennis en het inzicht in lokale omstandigheden.

Zijn dit jouw kwaliteiten? Reageer dan snel!

Klik hier om te solliciteren en voeg je motivatie en cv toe.
​Je sollicitatie wordt automatisch doorgestuurd naar de contactpersoon van de vacature.
Situatie van doelgroep: 
Werkend
Scholier
Participatiewet
WW
NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)