> Timmerlieden, evt. met opleiding

Timmerlieden, evt. met opleiding

Basisinformatie

Type traject: 
Werk/leerbaan
Functieomschrijving: 

Timmerlieden, evt. met opleiding

Regio Nijmegen, 32-40 uur per week

Wat het werk zo mooi en bekend maakt, is dat dit aannemersbedrijf gehele projecten op kan pakken: van A tot Z. Dus ben je, of ken je, een timmerman die toe is aan een nieuwe werkkring, of wil je het vak via werken en leren onder de knie krijgen? Lees dan vooral verder!

Over het bedrijf

Jan Bos Glas en Schilderwerken staat bekend als een gerenommeerd, vakbekwaam en kwalitatief glas- en schildersbedrijf. Naast schilderwerken zijn zij ook partner op het gebied van dakisolatie, glasisolatie, aanbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Men kan elke klus in Nijmegen door hen laten realiseren. Hun idee daarbij is: slechts één aanspreekpunt scheelt administratie, tijd en geld.

Wat het bedrijf verder bijzonder maakt, is dat elke medewerker tegelijkertijd een beetje mede-eigenaar is. Het is een samenwerkingsverband waarin iedereen een stukje aandeel in het bedrijf heeft. Hierdoor dragen zij allen een groot verantwoordelijkheidsgevoel. En dat zie je terug in het resultaat!

Wat houdt het werk in?

In een team van zo’n 12 mensen worden de klussen verdeeld en met elkaar opgepakt. Als timmerman zet je een aan- of verbouw uit aan de hand van een tekening en ga je aan de slag om de basis neer te zetten. De materialen zijn al op de werkplek geleverd en geregeld door collega’s van het bedrijf.

Wat bieden zij jou?

Je komt te werken binnen een enthousiast team van onderhoudsschilders en timmerlieden met een collegiale werkmentaliteit. Er staat een bedrijfswagen voor je klaar en je zaken worden vanuit kantoor goed geregeld. Je werkt meestal met 2 à 3 personen op een bouw. Er gelden normale werktijden.

Je start met een contract voor 6 tot 12 maanden, afhankelijk van jullie afspraken; waarna bij gebleken geschiktheid een vast contract het logische vervolg is waar men op afkoerst.

Deze functie vraagt van jou:

  • Ervaring als vakkracht in timmerwerk
  • Bouwtekeningen goed kunnen aflezen
  • Een geldig rijbewijs B is evt. gewenst
  • Handgereedschap dat je zelf meebrengt
  • Een actieve werkhouding en goede inzet
N.B.: Ook als je nog niet aan (al) deze voorwaarden voldoet, maar het vak graag wil leren via een leerbaan, word je van harte uitgenodigd om te solliciteren en samen te kijken naar de mogelijkheden.
 

Zijn dit jouw kwaliteiten? Reageer dan snel!

Klik hier om te solliciteren en voeg je motivatie en cv toe.
​Je sollicitatie wordt automatisch doorgestuurd naar de contactpersoon van de vacature.
Situatie van doelgroep: 
Werkend
Scholier
Voortijdig schoolverlater
AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW)
Participatiewet
WW
NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)
Starter