> Voeger

Voeger

Basisinformatie

Type traject: 
Leerbaan
Functieomschrijving: 

Over het Bedrijf

In Cuijk is een klein voegbedrijf gevestigd waar vandaan met 3 mensen gewerkt wordt voor vaste aannemers en waar een nieuwe leerling-voeger bij het team past.

Wat houdt het werk in?

Je verzamelt ’s ochtends met de ploeg om te zorgen dat je om 7.00 uur op de afgesproken bouwplaats kunt zijn. Daar staan de spullen klaar en maken jullie de specie in orde, deze krui je met een kruiwagen naar de werkplek, dan ga je de al opgebouwde steiger op. Je maakt voegen tussen het metselwerk dat metselaars af hebben gemaakt en geeft muren zo een nuttige en mooie afwerking. Je werkt de hele dag buiten aan het voegen van nieuwbouwwoningen, meestal 3 woonlagen hoog, soms van een appartementengebouw. Af en toe verricht je voor het bedrijf ook renovatiewerk. Om 15.30 uur zorgen jullie voor een opgeruimde werkplek en vertrek je weer naar huis.

Wat bieden zij jou?

In Gelderland, Brabant en Utrecht werk je op verschillende bouwplaatsen, 2 dagen tot een half jaar, afhankelijk van de grootte van de opdracht. Soms wordt gevraagd om een wijziging in de plannen, meestal maak je woning voor woning het werk af. Je wordt door de eigenaar meegenomen, hij kijkt wat je moet leren en je krijgt van hem de vakkennis bijgebracht op de werkplek. Het is een functie voor 40 uur en je werkt vaste uren, van 7.00 tot 15.30 uur, met een maximale reistijd van 1 uur daaromheen. Als het toch een keer langer zou moeten zijn, wordt dat teruggerekend. Men neemt de coronaregels voor de bouw goed in acht, de werkgever heeft diverse aanpassingen gedaan daarvoor.

Deze functie vraagt van jou

  • Het voegersvak willen leren van een ervaren vakman
  • Op hoogte kunnen werken, op goedgekeurde steigers
  • Het prima vinden om buiten op de bouw te werken, in weer en wind
  • Een goede lichamelijke conditie hebben en fysiek in staat zijn om het werk te verrichten

Zijn dit jouw kwaliteiten?

Reageer dan snel! Mail je motivatie en cv naar: rijkvannijmegen@lerenenwerken.nl en zet in het onderwerp: "leerbaan voeger"

 

Situatie van doelgroep: 
Werkend
Scholier
Voortijdig schoolverlater
Participatiewet
WW
NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)
Starter
Einddatum: 
04/05/2020